Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Φαιδρότητες με τους «καθαρούς» δήμους.



Ο δήμαρχος της Ηλιούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Βασίλης Βαλασόπουλος με επιστολή του καλεί την ΚΕΔΕ να αποκαλύψει τι συνέβη   και κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων των συμβασιούχων  και ορισμένοι δήμοι της Αττικής δεν είχαν σκουπίδια .
Τα πράγματα είναι απλά . Για να ήταν  ένας δήμος καθαρός κατά την διάρκεια των κινητοποιήσεων τρία  πράγματα χρειαζόταν . Ανθρώπους να μαζεύουν σκουπίδια, ανοιχτά γκαράζ και προσβάσιμους χώρους ταφής.
 Στην Αττική έχουμε μόνο μια χωματερή στην Φυλή. Άρα οι δήμαρχοι με τους καθαρούς δήμους ή είχαν βρει τρόπο και έβαζαν τα σκουπίδια τους στην «κλειστή» χωματερή της Φυλής, ή τα  πήγαιναν σε παράνομες χωματερές.
Τόσο δύσκολο είναι να βρει η ΚΕΔΕ τι γινόταν με αυτούς τους δήμους; Εδώ μιλάμε  για χιλιάδες τόνους σκουπιδιών . Δεν έκρυψαν κανένα πορτοφόλι  για να μην μπορεί να βρεθεί.

Για να μεταφερθούν και να ταφούν τόσες χιλιάδες τόνοι σκουπιδιών,  έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές εκατοντάδες άνθρωποι. Δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, προϊστάμενοι υπηρεσιών καθαριότητας, συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, υπάλληλοι του ΧΥΤΑ Φυλής ή άνθρωποι των παράνομων χωματερών κλπ.
Ένα «μυστικό» που το γνωρίζουν τόσες χιλιάδες άνθρωποι δεν είναι και τόσο μυστικό.
Ο κ. Πατούλης ξέρει πολύ καλά τι γινόταν . Κάποιοι δήμαρχοι όπως ο κ. Χατζηδάκης του Φαλήρου , ο κ. Παχατουρίδης του Περιστερίου, ο  κ. Αποστολόπουλος του Παπάγου και διάφοροι άλλοι , είχαν βρει τρόπο και ξεφορτώνονταν τα σκουπίδια τους.
Οι δήμαρχοι αυτοί ανήκουν και στον ίδιο πολιτικό χώρο με τον κ. Πατούλη . Αν δεν ξέρει λοιπόν πως τα κατάφερναν και έδιωχναν τα σκουπίδια από τον δήμο τους γιατί δεν τους ρωτάει; 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς . 


Ολόκληρη η επιστολή του Δημάρχου Ηλιούπολης εδώ : 

http://www.myota.gr/index.php/2013-02-13-13-38-34/10671-2017-07-05-04-06-13

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου