Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Θα τους το επιτρέψουμε;



Προσέξτε το τεράστιο μέγεθος της λεγόμενης Γ . Φάσης και κοιτάξτε την απόσταση που έχει από την Αττική οδό και τις κατοικημένες περιοχές των Λιοσίων . (Γεννηματάς- Τσουκλίδι- Αγ. Δημήτριος – Ζωφριά).

Αυτόν τον χώρο  θέλει να κάνει  ΝΕΟ ΧΥΤΑ το λόμπι των σκουπιδιών και  κάποιοι τοπικοί δημοτικοί παράγοντες  του δήμου Φυλής .
Θέλουν να κάνουν ΝΕΟ ΧΥΤΑ δίπλα στις κατοικημένες περιοχές του δήμου Φυλής για να εξακολουθούν να παίρνουν σκουπιδο- αντισταθμιστικά  και να πουλάν σκουπιδο-οικόπεδα.
Για αυτό  κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ που λέει ΟΧΙ στο λατομείο Μουσαμά και ΟΧΙ στον ΝΕΟ ΧΥΤΑ στην Γ. Φάση .
Ας τα αφήσουν λοιπόν αυτά τα φτηνά κόλπα και ας πάρουν ξεκάθαρη θέση .  Τι λένε όλοι αυτοί που ενορχηστρώνουν τις επιθέσεις στο ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ;
Λένε ένα ξεκάθαρο όχι στο ΝΕΟ ΧΥΤΑ στην Γ. Φάση ;
Ο σημερινός χώρος στον ΧΥΤΑ εξαντλείται  σε ένα χρόνο από σήμερα  . Θα πουν ΟΧΙ  στη νέα επέκταση ή θα κάνουν για άλλη μια φορά το κορόιδο ;
Τα παραμύθια με τις αποκαταστάσεις  τύπου HYRIGIA που θα γινόταν η χωματερή πάρκο με πουλάκια και ψαράκια τελείωσαν .
Τώρα είναι η ώρα να πάρουν όλοι ξεκάθαρη θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες τους .
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ για αυτό ζητούσε να υπάρξει δέσμευση στο ΠΕΣΔΑ πως η Φυλή θα κλείσει μόλις γεμίσουν τα κύτταρα της  Β . Φάσης. 




Οι κάτοικοι της Φυλής και της Δυτικής Αθήνας δεν πρέπει να επιτρέψουν να γίνει αυτό το ανοσιούργημα .
Θ.Ε. Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου