Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Χίλια (περίεργα) δρομολόγια σε ένα εξάμηνο με οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου !



Θυμάστε κάτι για εκείνη την αύξηση του όγκου των σκουπιδιών του Δήμου Αμαρουσίου κατά 18% και του Δήμου Φυλής κατά 35,75%;
 Θυμάστε που λέγαμε πως αυτή η αύξηση δεν μπορεί να είναι φυσιολογική και πως κάτι περίεργο συμβαίνει; Θυμάστε που λέγαμε πως δεν μπορεί να είναι αστικά απορρίμματα αυτά και κάτι άλλο κουβαλούσαν  αυτά τα παλληκάρια ;
Διαβάστε τώρα ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση της παράταξης «Δημοκρατική Συνεργασία εργαζομένων στον ΕΔΣΝΑ» για να καταλάβετε τι γίνεται.

«Σύμφωνα, λοιπόν, με αναφορά συναδέλφου δύο οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου με λευκές πινακίδες πραγματοποίησαν το πρώτο επτάμηνο του 2017 χίλια δρομολόγια απορριμμάτων, μεταφέροντας απόβλητα, τα οποία, όπως διαπίστωσαν ο ίδιος και ο επόπτης βάρδιας, δεν είχαν καμία σχέση με δημοτικά απορρίμματα. Ερωτήματα δε για τον τόπο φόρτωσης προκαλεί η αποκάλυψη ότι τα εν λόγω οχήματα προλάβαιναν να εισέλθουν στον ΧΥΤΑ σε χρόνο που δεν επαρκούσε για την μετάβασή τους στον Δήμο, την επαναφόρτωση και την επιστροφή τους».
Τα παλληκάρια αυτά κουβαλούσαν άλλα πράγματα που ήταν κάπου κοντά στην χωματερή της Φυλής και μας δούλευαν πως κουβαλούν τάχα σκουπίδια για να τα θάβουν τσάμπα!
Τα πρωτοπαλίκαρα της ΚΕΔΕ και του ΧΥΤΑ Φυλής (Πατούλης – Παππούς) με τέτοιους τρόπους επιβαρύνουν τους δημότες τους και τον ΧΥΤΑ.
Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον  (λέμε τώρα) ανακοινώσεις από τον ΕΔΣΝΑ και από τον δήμο Αμαρουσίου για την αποκάλυψη . 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου