Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017

Δεν κάνουμε πλάκα !! Στη Φυλή θα γίνει συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στη Δημοκρατία» !



Υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Φυλής Διεθνές Συνέδριο με τίτλο «Μετάβαση στη Δημοκρατία».

Το Συνέδριο διοργανώνεται σε συνεργασία του Δήμου Φυλής με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (European Public Law Organization-EPLO) και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδρίων του Δημαρχείου Φυλής.
Βασικό κίνητρο για τη διοργάνωση του Συνεδρίου στο Δήμο Φυλής είναι η ιστορική σημασία της περιοχής και η συμβολή της στην εδραίωση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Αθήνα !
Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εγνωσμένου κύρους καθηγητές και άλλες προσωπικότητες από διάφορες χώρες του κόσμου

ΣΧΟΛΙΟ : Ο δήμαρχος  Φυλής  πού έχει απαξιώσει απολύτως  το δημοκρατικά εκλεγμένο δημοτικό του συμβούλιο  και που δηλώνει πως γράφει στα @ρχίδι@  του όσους διαφωνούν μαζί του, θα  κάνει τώρα και συνέδριο με τίτλο «μετάβαση στην Δημοκρατία» !!!
Μεγαλεία ! Ποιος Σόλων και ποιος Κλεισθένης λέμε τώρα. Εδώ θα μας μιλήσουν live μεγάλοι δημοκράτες μεταρρυθμιστές σαν τον Παππού και τον Πατούλη..
Σε συνεργασία  με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου  θα μας μιλήσουν για την ιστορική σημασία της περιοχής και την  συμβολή της στην εδραίωση της Δημοκρατίας στην Αρχαία Αθήνα ! Λίκνο δημοκρατίας ο δήμος  Φυλής,  όχι καλαμπούρια. ..
Ρε καλά έλεγε ο Τσίπρας κάποτε για Βλαχοδημαρχηλίκια .. 
Θ.Ε.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου