Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη των κινημάτων για το οριστικό κλεισιμο του ΧΥΤΑ. Επιτέλους ! ξεκινά η Επιδημιολογική Έρευνα και η Εκτίμηση των Περιβαλλοντικών Παραμέτρων στην ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής και την ευρύτερη περιοχή της.



Αυτή είναι μια μεγάλη νίκη των κινημάτων για το οριστικό κλεισιμο του ΧΥΤΑ. 

Μετά τον πρώτο διαγωνισμό που είχε κηρυχτεί άγονος λόγω έλλειψης ενδιαφερομένων  να αναλάβουν την Επιδημιολογική  Έρευνα,  η Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ ενέκρινε το νέο πρακτικό της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμού  για την  «Διεξαγωγή Επιδημιολογικής Έρευνας και Εκτίμησης Περιβαλλοντικών Παραμέτρων στην  ΟΕΔΑ Δυτ. Αττικής και την ευρύτερη περιοχή της» και ζητά από την επιτροπή να προχωρήσει στο επόμενο στάδιο της διαγωνιστικής διαδικασίας, ήτοι σ την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς.

Ένα πάγιο αίτημα των κινημάτων για το οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ δείχνει να υλοποιείται έστω και με αυτούς τους ρυθμούς.
Οι προηγούμενες διοικήσεις του ΕΔΣΝΑ όταν άκουγαν για Επιδημιολογική  Έρευνα για την Φυλή έβγαζαν σπυριά.
Η εγκληματική τους αδιαφορία δεν ήταν καθόλου τυχαία.
 Έτρεμαν μην τυχόν και αποκαλυφθούν και οι δικές τους ευθύνες γιατί οι ίδιοι είναι βέβαιο πως γνωρίζουν για τις σοβαρές συνέπειες που έχει στην υγεία των ανθρώπων η μόλυνση από την χωματερή.
Ελπίζουμε τώρα τουλάχιστον να μην υπάρξουν και νέες καθυστερήσεις και να ολοκληρωθεί η Επιδημιολογική  Έρευνα για την Φυλή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου