Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Δεσμεύεται όλη η περιουσία του Φώτη Μπόμπολα

Ο εισαγγελέας Οικονομικού Εγκλήματος, Παναγιώτης Αθανασίου, διέταξε τη δέσμευση τραπεζικών λογαριασμών και περιουσιακών στοιχείων του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα ύστερα από εντολή του Κέντρου Ελέγχου Φορολογίας Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο έρευνας για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή προέκυψαν, για διάφορα έτη, αναντιστοιχίες ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ και μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα, τα στοιχεία θα διαβιβαστούν από το ΚΕΦΟΜΕΠ στον εισαγγελέα Αθανασίου, ο οποίος θα τα αξιολογήσει και θα αποφασίσει αν θα ασκήσει διώξεις.
Επίσης φέρεται να έχει οριστεί πλειστηριασμός των περιουσιακών στοιχείων της «Πήγασος» -και μάλιστα τμηματικά- ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ειρηνοδικείο στις 26 Ιουλίου. Ωστόσο, η ίδια η εταιρεία υποστηρίζει πως δεν έχει λάβει γνώση για κάτι τέτοιο, «άλλως θα είχε ήδη προβεί σε σχετική ανακοίνωση».
Την ίδια στιγμή, τραπεζικά ιδρύματα έχουν προχωρήσει σε καταγγελία των ανεξόφλητων δανείων του ομίλου, με την Εθνική Τράπεζα να ζητά την καταβολή συνολικού ποσού που φθάνει στα 77,86 εκατ. ευρώ και την Τράπεζα Πειραιώς να καταγγέλλοντας δάνεια συνολικού ύψους 38,4 εκατ. ευρώ.
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2299485209018165639#editor/target=post;postID=5372270449425092534

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου