Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Oλοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων στο υπ. Εσωτερικών, συνάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ με τον Π. Σκουρλέτη

Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη συνάντησή της με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη έλαβε την υπόσχεση, αναφέρει το ΑΠΕ, ότι το ζήτημα με τις συμβάσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων θα ρυθμιστεί νομοθετικά όταν καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση των συμβασιούχων στην καθαριότητα των δήμων έξω από το υπουργείο Εσωτερικών. Η εκτελεστική επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ στη συνάντησή της με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη έλαβε την υπόσχεση ότι το ζήτημα με τις συμβάσεις και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων θα ρυθμιστούν νομοθετικά όταν καθαρογραφεί η σχετική απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Αυτό ικανοποίησε καταρχήν τους συνδικαλιστές και τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα να κρίνουν ότι δεν είναι σκόπιμο να συνεχιστεί η προγραμματισμένη συγκέντρωση στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
 
Αίτημα των συμβασιούχων είναι να δοθεί λύση στο ζήτημα που προέκυψε από το Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο, σύμφωνα με διαρροές προς τον Τύπο, έκρινε αντισυνταγματικές τις παρατάσεις των συμβάσεων στην καθαριότητα των δήμων.
Στην κινητοποίηση συμμετέχει και το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας που κήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ και που ολοκληρώνεται σήμερα.
Πηγή: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου