Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Το τυράκι της αποκατάστασης και η φάκα της επέκτασης.



Τελικά το θέμα της  HIRIGIA δεν είναι απλά μια  επικοινωνιακή φούσκα όπως ήθελαν να το παρουσιάζουν  ορισμένοι.
 Το βέβαιο είναι πως με πρόσχημα  την αποκατάσταση κάποιοι  μεθοδεύουν  την διαιώνιση  της εγκατάστασης στην Φυλή με επέκταση και με νέες εγκαταστάσεις .

Ο δήμαρχος της Φυλής  χειρίζεται το ζήτημα  «προσωπικά»  χωρίς να δίνει λογαριασμό στο δημοτικό συμβούλιο της Φυλής και στην Ε.Ε του ΕΔΣΝΑ.
Προφανώς αυτά τα κάνει για να μην μάθει κανείς τι μεθοδεύει με τους Ισραηλινούς  και  με άλλους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται  στην εγκατάσταση της Φυλής.
Αν επρόκειτο για μια πραγματική αποκατάσταση του χώρου με το  οριστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ , δεν θα είχαν κανένα λόγο να κρύβονται . Θα μας μοστράριζαν τα σχέδια με τα λουλουδάκια και τις παιδικές χαρές από το πρωί ως το βράδυ.
Τώρα τι μπορούν να  μας πουν;
Τι σόι αποκατάσταση είναι αυτή  που θα περιλαμβάνει ένα θηριώδες ΕΜΑΚ 450.000 , μια μονάδα καύσης επικινδύνων αποβλήτων,  μια μονάδα παραγωγής βιοαερίου , μια νέα μονάδα επεξεργασίας 82.000 τόνων , εγκαταστάσεις υποστήριξης όπως συνεργεία αμαξοστάσια κλπ;
Ο δήμαρχος της Φυλής κινείται με μυστικότητα γιατί θέλει να κρύψει την πραγματικότητα.
Όχι μόνο δεν θα κάνει καμιά  αποκατάσταση  , αλλά θα επεκτείνει την υπάρχουσα εγκατάσταση και θα προσθέσει σε αυτήν και νέες εγκαταστάσεις διαχείρισης .
Η αποκατάσταση είναι το τυρί αλλά υπάρχει και  η φάκα που είναι η επέκταση της Φυλής.
 Το έχουμε πει και άλλες φορές πως την αποκλειστική ευθύνη για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ της έχει ο ΕΔΣΝΑ. Είναι λοιπόν δυνατόν η Ε.Ε του  ΕΔΣΝΑ   (μέλος της οποίας είναι ο δήμαρχος της Φυλής)  να μην γνωρίζει τίποτα για τις μεθοδεύσεις του δημάρχου;
Είναι δυνατόν ο δήμαρχος της Φυλής να αποφασίζει μόνος του για την ιδιοκτησία και τις εγκαταστάσεις του ΕΔΣΝΑ ερήμην του ίδιου του ΕΔΣΝΑ;
Θα απαντήσει κανείς;

 Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου