Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

βρε ουστ απ εδώ !

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΧΥΔΑΙΑΣ ΣΠΙΛΩΣΗΣ από το pitsuni


Γνωρίζω καλά πως οι συνεχιζόμενες επιθέσεις στο πρόσωπό μου,  στόχο έχουν το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ . Ας το ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δεν το ακουμπάν οι συκοφαντίες και ο λασποπόλεμος.
 Για αυτό και κάθε μέρα που περνάει,  το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ κατοχυρώνεται όλο και περισσότερο  στην συνείδηση των πολιτών της δυτικής Αθήνας.  Το  ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ στον λίγο καιρό που υπάρχει, έχει αναπτύξει  σημαντική δράση με αγωνιστικές παρεμβάσεις  για το κλείσιμο του ΧΥΤΑ  της Φυλής .

 Αλλά δεν σταμάτησε εκεί. Έκανε ολοκληρωμένες προτάσεις για το νέο  ΠΕΣΔΑ  αλλά και για την  άμεση υλοποίηση των υποδομών αποκεντρωμένης διαχείρισης σε όλη την Αττική. Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ με την ΠΡΩΣΥΝΑΤ ανέδειξε και πάλεψε το μεγάλο θέμα της WATT, της φωτιάς στο ΚΔΑΥ του Ασπροπύργου, του νέου ΧΥΤΕΑ στην δυτική Αττική..  Εμείς τους χαλάσαμε  την ομερτά στην Φυλή.  
Με το  ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ τελείωσε η ασυλία των τοπικών παραγόντων στην Φυλή και αυτό τους ενοχλεί.  
 Επειδή καταλαβαίνουν καλά πως το επόμενο διάστημα ο ρόλος του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ  θα είναι ακόμα πιο σημαντικός, άρχισαν την υπονόμευση. Μερικοί από αυτούς έχουν αρχίσει ήδη να μιλούν και για την επέκταση του ΧΥΤΑ στην Γ Φάση. Είναι κάποια οργανωμένα συμφέροντα εντός και εκτός Φυλής που επιθυμούν διακαώς την επέκταση στην Γ. Φάση και βλέπουν πως εμείς τους χαλάμε τα σχέδια. 
Δεν είναι τυχαίο πως οι επιθέσεις τους εντάθηκαν όταν αναδείξαμε το ζήτημα με την νέα επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής και των αντισταθμιστικών. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως μια συλλογικότητα πολιτών όπως το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ μπορεί να τους χαλάει τα σχέδια.
Ξέρουν αυτοί τι πρόκειται να  συμβεί αν κάποια στιγμή ξεσηκωθεί ο κόσμος στην δυτική Αθήνα που τους έχει πάρει χαμπάρι. Αυτός είναι ο μεγάλος φόβος τους..  

Υ.Γ Σε ότι με αφορά προσωπικά ένα πράγμα έχω να τους πω: βρε ουστ απ εδώ που θα δώσω σε άτομα εσάς λογαριασμό για την διαδρομή μου στο κίνημα. ουστ και πάλι ουστ. 

Θωμάς του Εμμανουήλ Μπιζάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου