Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Λεφτά υπάρχουν !



Σχόλιο : μ αρέσει αυτό το 1.790.000 για την  «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ». Ο δήμος αυτός έχει μια παράδοση στον παραγωγή πολιτισμού που πρέπει να αναδειχτεί. Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές όπως αυτές: Εντοπιότητα και καψούρα με Πίτσα και Ίμβριο στο πανηγύρι της Χασιάς



Την ερχόμενη Πέμπτη το Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής θα εγκρίνει άλλες 3 προγραμματικές συμβάσεις με τον δήμο Φυλής ύψους 5.388.000 .
Αναφερόμενος στις νέες προγραμματικές συμβάσεις ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς τόνισε ότι αποτελούν το επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου και όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους που συμβάλουν στην φιλόδοξη προσπάθεια να αλλάξει η εικόνα του Δήμου Φυλής, μέσα από ένα συνολικό πρόγραμμα έργων, ο προϋπολογισμός των οποίων ξεπερνάει τα 72 εκατ. ευρώ. Ευχαριστώ επίσης τους συναδέλφους στο Δημοτικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες μου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου και της Περιφέρειας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουμε με τους ίδιους ρυθμούς μέχρι να παραδοθούν τα έργα στους συμπολίτες μας», τόνισε χαρακτηριστικά.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου