Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Έλεος.. του Θωμά Μπιζά.



Αντιγράφουμε την ανάρτηση  του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής από το facebook :
Μια ακόμα ΔΕΣΜΕΥΣΗ της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ Αττικής ΒΑΔΙΖΕΙ προς ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Προχωρά η διαδικασία για την απόσυρση των καμένων του ΚΔΑΥ στον Δήμο Ασπροπύργου.
Η διαδικασία για την απόσυρση των καμένων του ΚΔΑΥ Ασπροπύργου προχωράει κανονικά. Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016 ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μελετητή, με σκοπό την εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση του χώρου στο ΚΔΑΥ «Γενικής Ανακυκλώσεως-Κτηματικής Ξενοδοχειακής Α.Ε.», στην περιοχή του Ασπροπύργου.
Η συγκεκριμένη μελέτη αποτελεί μοναδική πρωτοβουλία πανελλαδικά.
Να σημειωθεί δε ότι χρειάστηκε να πραγματοποιηθεί επικαιροποίηση της ήδη συνταχθείσας από την Περιφέρεια προκήρυξης, δεδομένου ότι τον περασμένο Αύγουστο άλλαξε η νομοθεσία για τα Τεχνικά Έργα.
Η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη προβεί και προβαίνει σε όλες τις νόμιμες και απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να προχωρήσει και να υλοποιηθεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας για την απόσυρση των καμένων του ΚΔΑΥ.




ΣΧΟΛΙΟ: Συγνώμη τώρα για να μην τρελαθούμε .
Ο αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αττικής με ανάρτηση του στο facebook μας ενημερώνει (βάζοντας μάλιστα  και θαυμαστικά στην ανάρτηση του),  πως «μια ακόμα δέσμευση της περιφέρειας αττικής βαδίζει προς υλοποίηση! » .
 Ο θριαμβευτικός τόνος είναι γιατί πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2016 ο διαγωνισμός για την ανάδειξη μελετητή, με σκοπό την εκπόνηση μελέτης για την αποκατάσταση του χώρου στο ΚΔΑΥ «Γενικής Ανακυκλώσεως-Κτηματικής Ξενοδοχειακής Α.Ε.», στην περιοχή του Ασπροπύργου!
Μας λέει δηλαδή : Στις 29 Νοεμβρίου του 2016 έγινε διαγωνισμός για την ανάδειξη μελετητή που ΘΑ εκπονήσει την μελέτη για την αποκατάσταση του χώρου. 
 Μετά ΘΑ  γίνει ο  διαγωνισμός και αν  ΘΑ  υπάρξει ανάδοχος που  ΘΑ  αναλάβει την αποκατάσταση , Θα γίνει και η μεταφορά των σκουπιδιών που καίγονται εδώ και ενάμιση χρόνο.
Αυτό τώρα εμείς θα πρέπει να  το θεωρούμε υλοποίηση δέσμευσης; Μήπως θα πρέπει  να λέμε και μπράβο για να μην μας πουν κακόπιστους;  
Και καλά οι μελέτες και οι διαγωνισμοί και οι ανάδοχοι.
Εμείς οι κακόπιστοι ρωτάμε: Αυτή η ρημάδα η φωτιά γιατί δεν έχει σβήσει ακόμα; Ποιός έχει την ευθύνη για αυτό; Και για την κατάσβεση της φωτιάς θέλει μελέτες και γραφειοκρατία; Θα μας απαντήσει κανείς;
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου