Σελίδες

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

Ο Δήμος Φυλής -ως συνήθως- κάνει το κορόιδο και για την αδειοδότηση της WATT.AE



Ολοκληρώνεται στις 6/12/2016 η δημόσια διαβούλευση για την μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) για την  επέκτασή του ΚΔΑΥ της WATT με μονάδα βιολογικής επεξεργασίας για βιοξήρανση στερεών απορριμμάτων και παραγωγή-τυποποίησης SRF/RDF .
Ο ΕΔΣΝΑ και το ΠΕ.ΣΥ λογικά θα πρέπει να έχουν γνωμοδοτήσει για το ζήτημα πριν το τέλος της δημόσιας διαβούλευσης , δηλαδή ως την 1/12/2016 που θα είναι και η τελευταία συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ πριν τις 6/12.
Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, ο  Δήμος Φυλής και το δημοτικό συμβούλιο στα όρια των οποίων  βρίσκεται η εγκατάσταση της WATT,  δεν έχουν πει το παραμικρό για το ζήτημα λες και δεν τους αφορά.
Υποψιαζόμαστε πως στον δήμο Φυλής κάνουν το κορόιδο για να λήξει η δημόσια διαβούλευση χωρίς να πάρουν επίσημα θέση και να πουν ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην περιβαλλοντική αδειοδότηση της εγκατάστασης.
Στην συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που συζήτησε την στρατηγική μελέτη του ΠΕΣΔΑ,  ο δήμαρχος της Φυλής που άλλα λέει στον δήμο του και άλλα λέει στον ΕΔΣΝΑ,  για άλλη μια φορά κρύφτηκε  και άφησε  άλλους να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.
Το ίδιο προσπαθεί να κάνει και τώρα με την περίπτωση της WATT. Προσπαθεί να κρυφτεί για να μην πάρει επίσημα θέση και εκτεθεί.
Αυτή η στάση μόνο μια ερμηνεία μπορεί να έχει. Ο Δήμαρχος υποστηρίζει παρασκηνιακά την αδειοδότηση της WATT αλλά δεν το λέει δημόσια για ψηφοθηρικούς λόγους.
Έχουμε  πει και στο παρελθόν πως είναι μερικοί στον δήμο της Φυλής που νομίζουν ότι μπορούν να κοροϊδεύουν τους πάντες με κάτι τέτοια φτηνά κόλπα.
Κούνια που τους κούναγε..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου