Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σήμερα στην βουλή : Σταματήστε την αδικία σε βάρος της δυτικής Αθήνας. Δεν πάει άλλο !




Ολοκληρωμένο φάκελο με προτάσεις και με αδιαμφισβήτητα  στοιχεία για το συγκεντρωτικό μοντέλο με βάση την Φυλή θα καταθέσει σήμερα το μεσημέρι  στην ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ.
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ υποστηρίζει  για την Φυλή πως «πρόκειται για μια επιλογή βαθύτατης κοινωνικής διάκρισης και διαχωρισμού, που καταπατά κάθε έννοια ισότιμης μεταχείρισης του πληθυσμού. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ντροπή από το να συντηρείται η κατάσταση αυτή, στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας, στην αρχή του 21ου αιώνα».
Σήμερα το 94,42% των αστικών σκουπιδιών της Αττικής οδηγούνται στην εγκατάσταση της Φυλής. Επίσης, το μεγαλύτερο μέρος του 5,44% των ανακυκλώσιμων υλικών οδηγείται στη Δυτική Αττική (Ασπρόπυργος και Θριάσιο), όπου βρίσκονται τα 4 από 5 ΚΔΑΥ (Κέντρα διαλογής ανακυκλώσιμων υλικών ) της ΕΕΑΑ ΑΕ και οι περισσότερες εγκαταστάσεις των άλλων ΣΕΔ. (συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης)
Το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ θα μιλήσει για το ΕΜΑΚ και το  γιατί δεν πρέπει να αυξηθεί η δυναμικότητα του.
 Από τις 136.898,001 τόνους που εισήλθαν το 2015 στο ΕΜΑΚ Φυλής, οι 113.937,847 τόνοι οδηγήθηκαν για ταφή στο ΧΥΤΑ Φυλής !
 Συνολικά, οδηγήθηκαν για ταφή στον ΧΥΤΑ 1.713.504,318 τόνοι ή το 93% του συνόλου των ΑΣΑ!
Η φωνή της δυτικής Αθήνας –Αττικής θα ακουστεί σήμερα στην βουλή από το ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ δυνατή και κρυστάλλινη .
Θα ενημερωθεί η βουλή για τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και των δεκάδων συλλογικοτήτων που ζητούν να κλείσει ο ΧΥΤΑ Φυλής και να σταματήσει η αδικία σε βάρος της δυτικής Αττικής.



ολόκληρη η  παρεμβαση του ΔΥΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ εδω:

2016_11_01_Δυτικό μέτωπο_Βουλή.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου