Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αλ. Τσίπρας στην ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ: Θα σχεδιάσουμε με τον πιο οργανωμένο τρόπο την πορεία προς το Συνέδριο



Παρουσία του Αλέξη Τσίπρα συνεδρίασε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της εισήγησής του ανέφερε ότι: «Η θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης και η αναμενόμενη θετική εξέλιξη στο στόχο ελάφρυνσης του χρέους θα σηματοδοτήσουν το πέρασμα σε μια νέα εποχή για την ελληνική οικονομία, κυρίως, όμως, για την ελληνική κοινωνία,  που τόσο έχει υποφέρει τα τελευταία 6 χρόνια. Αυτό το πέρασμα απαιτεί σοβαρό σχέδιο, αποφασιστικότητα και όχι επανάπαυση».
Στην συνέχεια πρόσθεσε ότι «η Αριστερά, παρά τις δυσκολίες, καταφέρνει να δημιουργήσει συνθήκες εξόδου από την κρίση. Τώρα οφείλει να αποδείξει ότι, ακόμα πιο αποτελεσματικά, μπορεί να σχεδιάσει την επόμενη μέρα. Σε αυτήν την κατεύθυνση το ζήτημα της  ανασυγκρότησης του κόμματος  είναι κορυφαίο. Το αμέσως επόμενο διάστημα οφείλουμε να σχεδιάσουμε με τον πιο οργανωμένο τρόπο την πορεία προς το Συνέδριο, την κομματική ανασυγκρότηση  και το άνοιγμα του κόμματος στις κοινωνικές δυνάμεις που εκπροσωπεί.»
- See more at: http://left.gr/news/al-tsipras-stin-pg-syriza-tha-shediasoyme-me-ton-pio-organomeno-tropo-tin-poreia-pros-synedrio#sthash.UDakA44K.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου