Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

Η Μ. ΔΙΑΚΟΛΙΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 17-5-2016


Αντιπαρέρχομαι την προσωπική επίθεση που δέχθηκα εκ μέρους της στο Δημοτικό Συμβούλιο και υπογραμμίζω ότι η κα Διακολιού ούτε διεγράφη από την παράταξη, ούτε διώκεται για τις πολιτικές της απόψεις, όπως επικοινωνιακά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί.
Η κα Διακολιού, μετά από επανειλημμένες έγγραφες επισημάνσεις, εκλήθη τρεις φορές στα αρμόδια θεσμικά όργανα της παράταξης να δώσει εξηγήσεις για προσωπικές τακτικές εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου που δεν προωθούσαν τη συλλογικότητα και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων, δυσκόλευαν το έργο και έθιγαν το κύρος της παράταξης και του επικεφαλής.
Απαξιώνοντας πλήρως και με προκλητικό τρόπο τους συναδέλφους της η κα Διακολιού δεν προσήλθε καν να συζητήσει και ουσιαστικά η ίδια έθεσε τον εαυτό της εκτός παράταξης, όπως αποφάσισαν ομόφωνα και οι 5 δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης.
Η παράταξη δεν είναι όχημα για την προώθηση προσωπικών και κομματικών επιδιώξεων κανενός. Παραμένει συνεπής στον αυτοδιοικητικό της ρόλο και το πρόγραμμα της και θα ασκήσει αταλάντευτα το ρόλο της μείζονος μειοψηφίας ο οποίος της ανατέθηκε από το μαρουσιώτικο λαό.
Λ. Μαγιάκης 17-5-2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου