Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΦΥΛΗΣ»



Δεν γνωρίζω το συντάκτη του κειμένου με τον τίτλο «Απόδραση από το πρόβλημα των απορριμμάτων Παππούς – Οικονομάκης» ο οποίος υπογράφει με τα αρχικά Δ.Τ.
Όμως ο συντάκτης  κάνει το λάθος να γράφει κείμενα χωρίς να έχει ψάξει το θέμα και χωρίς να έχει καλή πληροφόρηση.
Αν είχε διαβάσει δικά μου  κείμενα  για τον ΠΕΣΔΑ,  θα ήξερε πως οι δικές μου αντιρρήσεις για αυτό το σχέδιο έχουν διατυπωθεί και δημόσια και πολλές φορές.
Αν ενδιαφέρεται πολύ ευχαρίστως να του στείλω όσα κείμενα θέλει για να διαβάσει προκειμένου να ενημερωθεί για τις απόψεις και τις αντιρρήσεις μου για τον ΠΕΣΔΑ , καθώς και τις προτάσεις μου για διαχειριστική ενότητα (Δ Ε) της δυτικής Αττικής .
 Άλλωστε δυο κείμενα μου υπάρχουν  και στην ιστοσελίδα του ΕΔΣΝΑ  για την    δημόσια διαβούλευση για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ.

Πέρα όμως και από αυτό ο συντάκτης του κειμένου κάνει και άλλο ένα σοβαρό λάθος γιατί εκτός από ανενημέρωτος,  μάλλον δεν είναι και αρκούντως  παρατηρητικός . Ο δήμαρχος Φυλής  Παππούς ήρθε στην συνεδρίαση του Δ.Σ του ΕΔΣΝΑ για την αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ!   
Ήρθε , υπέγραψε στο βιβλίο παρουσιών ,κάθισε στην διπλανή αίθουσα,   αλλά δεν εμφανίστηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων γιατί κουτοπόνηρα σκεπτόμενος νόμισε πως δεν θα τον βλέπαμε και πως θα την έκανε με ελαφρά και  χωρίς να ψηφίσει !
Δεν ψήφισε μεν αλλά τον  είδαμε δε..
Σε ότι αφορά την υπόθεση της WATT . Οι δήμαρχοι της Φυλής και των Άνω Λιοσίων από το 2005 μέχρι σήμερα  θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για το  πως βρέθηκε η ΕΠΑΝΑ (η μετέπειτα WATT) σε οικόπεδο του δήμου Φυλής και τι συνεργασία έχουν από τότε μέχρι σήμερα.
Για να είμαστε συνεννοημένοι και σαφείς . ΟΛΟΙ οι δήμαρχοι της Φυλής και των Λιοσίων από το 2005 μέχρι σήμερα.  Οι ευθύνες των δημάρχων σε αυτήν την υπόθεση είναι τεράστιες.
Τα υπόλοιπα προσεχώς..
Θωμάς Μπιζάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου