Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΣΝΑ ΤΟ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΣΠΥΡΙ ! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ.




Γιάννης Σγουρός : …. το ποια μηχανήματα χρησιμοποιούνται στις εργασίες της υγειονομικής ταφής των απορριμμάτων και πόσο, κρίνεται από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες και όχι από τις εκάστοτε διοικήσεις !! (τα θαυμαστικά δικά μας)
Αυτή είναι η απάντηση του κ. Γιάννη Σγουρού στις καταγγελίες του ΕΔΣΝΑ για τους συμπιεστές που βρίσκονται παρκαρισμένοι στον ΧΥΤΑ από το 2010 .

Μπορεί δηλαδή η διοίκηση να δίνει ένα σκασμό εκατομμύρια  για μηχανήματα που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ  και μετά να λέει πως οι υπηρεσίες τελικά αποφάσισαν να μην τα χρησιμοποιήσουν.
Έτσι χωρίς να τρέχει τίποτα! Έκριναν λέει οι υπηρεσίες πως δεν χρειάζεται να τα χρησιμοποιήσουν!
Και ποιος έκρινε πως πρέπει να αγοραστεί αυτός ο πανάκριβος εξοπλισμός; Ποιες υπηρεσίες έκαναν τις μελέτες  και εισηγήθηκαν την αγορά;  Ποιες διοικήσεις αποφάσισαν να πληρώσουν εκατομμύρια για εξοπλισμό που δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ;  Για αυτές τις «λεπτομέρειες» ο κ. Σγουρός δεν μπαίνει στον κόπο να απαντήσει.  
Δεν θα πρέπει όμως κάποιος να δώσει ένα λογαριασμό και σε όλους εμάς που πληρώνουμε σαν βλάκες δημοτικά τέλη για να τα διαχειρίζονται με αυτόν τον άθλιο και σκανδαλώδη τρόπο ;
Η σημερινή διοίκηση του ΕΔΣΝΑ έπραξε άριστα που «άνοιξε» το ζήτημα του εξοπλισμού .
20 ολόκληρα χρόνια φωνάζαμε για το σκάνδαλο με την προμήθεια των δυο δεματοποιητών «δεινόσαυρων»,  για την εγκατάσταση του σπαστήρα στον ΧΥΤΑ που δεν λειτούργησε ποτέ , για την προμήθεια τω τριών !! λειοτεμαχιστών ,  για τα δεκάδες πανάκριβα μηχανήματα που είναι πεταμένα στον ΧΥΤΑ για τα πανάκριβα και άχρηστα packer ;
Ελπίζουμε τώρα με αφορμή την υπόθεση των συμπιεστών το σπυρί να σπάσει και η νέα διοίκηση να ρίξει φως σε  αυτές τις βρώμικες και σκοτεινές ιστορίες.
Θωμάς Μπιζας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου