Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

UNDERGROUND ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ UNDERGROUND ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..



Ο δήμος Αθηναίων άρχισε να εγκαθιστά 20 βυθιζόμενα  κοντέινερ  σύμμεικτων απορριμμάτων 20 κυβικών το καθένα   και ο δήμος Φυλής «προετοιμάζει το έδαφος»  για  να τα εγκαταστήσει και αυτός !
Να λοιπόν (μερικοί από τους λόγους) που οι δήμοι αυτοί  απαξίωσαν τα τοπικά σχέδια διαχείρισης .
 Ο δήμος Φυλής είναι ο μοναδικός δήμος της Αττικής που δεν έκανε τοπικό σχέδιο διαχείρισης !
Αντί λοιπόν να σχεδιάζουν προγράμματα διαλογής στην πηγή,  εγκαθιστούν τεράστιους κάδους σύμμεικτων για να «μην φαίνονται και να μην μυρίζουν»  τα σκουπίδια που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τα μειώσουν και να ανακυκλώσουν.

Προπαγανδίζουν  πως οι κάδοι  αυτοί δεν θα ενοχλούν και δεν θα μυρίζουν γιατί θα είναι τοποθετημένοι 3 μέτρα κάτω από το έδαφος και θα πηγαίνουν οι πολίτες να πετάνε τα σύμμεικτα σκουπίδια τους τα οποία θα μεταφέρονται σε αυτήν την μορφή,  φυσικά για ταφή και φυσικά στην Φυλή..
Ο δήμος Αθηναίων που είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός σύμμεικτων και ο δήμος Φυλής  με τον μεγαλύτερο ΧΥΤΑ της Ευρώπης ,  σχεδιάζουν  εγκαταστάσεις που διαιωνίζουν την σημερινή  αθλιότητα .
Άνετοι και ανενόχλητοι σχεδιάζουν και υλοποιούν λύσεις που συντηρούν το παρωχημένο συγκεντρωτικό μοντέλο στην Αττική αλλά δεν τρέχει τίποτα .
Το πρόβλημα των «κινημάτων»  δεν είναι η Αθήνα και η Φυλή , είναι ο δήμος Βύρωνα που με το τοπικό του σχέδιο φέρνει ιδιώτες!!  και καταστρέφει «ολοκληρωτικά»!!  των Υμηττό.
Για γέλια και για κλάματα ..
Θ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου