Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Ν. ΣΑΡΑΝΤΗ


Αγαπητοί συμπολίτες,
Η υπομονή μας για την εκτέλεση των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων από την πολιτεία στον Δήμο μας έχει εξαντληθεί. Χρόνια διεκδικούμε αυτό που αυτονόητα δικαιούμαστε. Την αποτελεσματική προστασία ώστε να μην αγωνιούμε κάθε φορά που βρέχει, να μην μετράμε σε κάθε δυνατή νεροποντή καταστροφές ή δυστυχώς ακόμη και θύματα.

Τα έργα που ζητάμε είναι συγκεκριμένα και από την πλευρά του Δήμου ώριμα. Οριοθέτηση και διευθέτηση των παράπλευρών ρεμάτων της Εσχατιάς. Κατασκευή του δικτύου ομβρίων συνολικά στη λεκάνη του Καματερού. Στήριξη και επιδιόρθωση των πρανών του Κηφισού. Κατασκευή του κεντρικού υπόγειου αγωγού κάτω από τη Λ. Δημοκρατίας. Έργα ανάσχεσης των νερών της βροχής στις πλαγιές του Ποικίλου Όρους.
Πρόκειται για έργα μεγάλα που ξεπερνούν και τις αρμοδιότητες και τις δυνατότητες ενός Δήμου. Είναι λοιπόν η ώρα οι συναρμόδιες υπηρεσίες, Υπουργεία και Περιφέρεια, να ξεπεράσουν τις γραφειοκρατικές καθυστερήσεις και να δράσουν αποτελεσματικά. Να ξεκινήσουν οι μελέτες και τα έργα με κατεπείγουσες διαδικασίες. Αυτό ζητάμε και όχι απλώς υποσχέσεις και καλά λόγια.
Για να δείξουμε την αποφασιστικότητα μας, το Δημοτικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συμπολίτες σε κλείσιμο της Λ. Φυλής, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου και ώρα 11.00, στο ύψος Λ. Φυλής και Καματερού.
Σαν ξεκίνημα ενός αγώνα που θα τελειώσει μόνον με την υλοποίηση όλων των απαραίτητων αντιπλημμυρικών έργων. Η συμμετοχή του καθενός είναι υποχρέωση προς την πόλη και την ασφάλεια των παιδιών μας.
Ο Δήμαρχος
Νίκος Α. Σαράντης
 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.  




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου